Veli Küçük savcıyla kavga etti

  • Home
  • Veli Küçük savcıyla kavga etti
Veli Küçük savcıyla kavga etti
Ergenekon sanığı Veli Küçük, bu kez savcıyla tartıştı. Hatta bir ara sinirlerip ayağa kalktı ve ateş püskürdü!Abone ol

''Ergenekon'' davasının bugünkü oturumunda Savcı Mehmet Ali Pekgüzel, Selim Akkurt'un savunmasını yaptığı sırada sanık Veli Küçük'ün yerinde sürekli bir şeyler söylediğini, bunu ayağa kalkarak tekrarlamasını istedi.

Bunun üzerine ayağa kalkan Veli Küçük, sinirli bir şekilde ve yüksek sesle, ''Bu nasıl mahkeme? Suçluysam assınlar beni. Bu Veli Küçük'e olan kinleri nedir bu savcıların, lütfen izah vajinismusta hipnoz tedavisi etsinler bana'' diye konuştu.

Bu arada savcılara hakaret içeren sözler söyleyen Küçük, ''savcıların, kendisi aleyhinde ifade verilmesi için herkese yalvardığını'' ileri sürdü.

Küçük'ün bu sözleri üzerine Savcı Pekgüzel de ''Küçük, hakaret içeren sözler söyledi. Siz duymadınız, ama biz burada duyduk başkanım'' dedi.

Daha sonra Akkurt, çapraz sorgusunda savcılar Pekgüzel ve Nihat Taşkın'ın, delil olarak gösterilen telefon tapelerine yönelik sorularını yanıtladı.

Okunan pek çok telefon tapesini hatırlamadığını söyleyen Akkurt, Muhammed Yüce'nin kendisine, Veli Küçük'ün telefonunu bulup bulamayacağını sorduğu bir telefon tapesinin hatırlatılması üzerine de ''Bu konuşmayı hatırlamıyorum. Ama yıllarca uzman çavuşluk yapmış Yüce, Veli Küçük'ün telefon numarasını bulamayacak da ben mi ona bulacağım?'' dedi.

Yine Muhammed Yüce'yle görüşmesine ilişkin bir telefon tapesinde, Yüce'nin, ''Albay'la görüştün mü, seni aradı mı?'' ifadesinin hatırlatılması üzerine Akkurt, Yüce'nin, Fikri Karadağ'ın kendilerine bir cafe açmak için yer bulacağını söylediğini, bu nedenle ona armağan olarak Erzurum'dan tespih getirttiğini, Yüce'nin bahsettiği konunun da bu olduğunu savundu.

Sanık Veli Küçük'ün avukatı Zeynep Küçük'ün, savunmasında belirttiği ''savcıların Veli Küçük hakkında kendisinden talepte bulunduğu'' konusunu açmasını istemesi üzerine de Akkurt, her iki savcı hakkında Hakimler ve Savcılar Yüksek Kuruluna suç duyurusunda bulunduğunu, ancak Adalet Bakanlığından gelen cevaptan talebinin reddedildiğini öğrendiğini söyledi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim