Down sendromlu biriyle yatar mısınız?

  • Home
  • Down sendromlu biriyle yatar mısınız?
Down sendromlu biriyle yatar mısınız?
21 yaşındaki down sendromlu oğluyla ilişki kuracak kız arayan annenin tek isteği oğlunun normal bir hayatı olmasıAbone ol

İNTERNETHABER

Lucy Baxter, down sendromlu oğlunun herkes gibi normal bir hayat yaşamasını, hatta mümkünse ilerde baba olmasını ümit ediyor ve bunun için cidden çaba sarf ediyor.

Baxter, oğlu Otto'nun da her erkek gibi be greek hotel seo nzer deneyimler yaşamasını istiyor. Yıllar sonra genç adam da annesinden ona yardım etmesini isteyince, en azından cinsel ilişki kurabileceği birini bulmasına yardım ediyor annesi.

'Para verip bir fahişe de getirebilirim, ama bunu kesinlikle istemiyorum. Çünkü oğlumun cinsel ihtiyaçlarının yanı sıra, duygusal olarak da ona destek olacak birine ihtiyacı var" diyor Lucy Baxter.

50 yaşındaki Bayan Baxter, down sendromlu çocuklara ve zihinsel özürlülere yardımcı olan bir vakıfta çalışıyor. Otto onun evlatlık oğlu. Otto dışında yaşları 27, 14 ve 7 olan üç down sendromlu evlatlık oğlu daha var Baxter'ın.

En büyük oğlunun da bir birliktelik yaşamasını istiyor ama oğlunun böyle bir talebi olmadığı için yardımcı olamıyor.

Hiç evlenmemiş ve kendini tamamen bu çocukların yaşamına ve 'normal insan statüsü' kazanmalarına adamış bu kadının yaptığı şey toplumu ikiye bölüyor.

Down sendromlu olup evlenen bir çok genç tanıdığını söyleyen anne, tek isteğinin kendi çocuklarının da mutlu olmaları ve bir hayat kurmaları olduğunu söylüyor.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim