Utanmaz adam bu kez utandı

  • Home
  • Utanmaz adam bu kez utandı
Utanmaz adam bu kez utandı
Asrın sapığı hesap veriyor! Yüzünü mahkemede kapayan sapık baba, yargıç karşısında kendini acındırdı. Çocukluk dönemini anlattı.Abone ol

Ensest ilişki ve özgürlüğü kısıtlama iddialarından suçluluğunu itiraf eden 73 yaşındaki Fritzl, yeni doğan bebeğinin ölümüne sebep olma suçlamasını reddetti.

St. Poelten kentinde görülen dava öncesinde avukatına “Çok korkuyorum” diye konuşan Fritzl, mahkeme başlayana kadar yüzünü bir dosya ile kapattı. Sanğın mahkemede oldukça sessiz göründüğü dikkat çekti. Savc couchsurfing reklam ılık, Fritzl’ın yeni doğan hasta bebeğini doktora götürmediği için ölümüne sebep olduğunu öne sürdü. Fritzl ise “Çok zor bir çocukluk geçirdim. Annem beni istemiyordu ve dövüyordu” diye kendini savundu. Mahkemenin cuma günü tamamlanması bekleniyor. Suçlu bulunması durumunda sanık 15 yıl ya da ömür boyu hapis cezasına çarptırılabilir.

YENİ HAYAT YENİ KİMLİKLER

Amstetten kentinde yaşayan Fritzl, 1984’te cinsel olarak taciz ettiği 16 yaşındaki kızı Elisabeth’i bayıltarak evinin bodrumuna kilitledi. Genç kız, böylece babasının esaretinde yaşamaya başladı. Yıllar içinde kızın toplam 7 çocuğu oldu. Bunlardan 19, 18 ve 5 yaşında olanlar doğdukları günden itibaren gün ışığı görmeden bodrumda yaşadı. Diğerleri doğduklarında pusetlerinin üzerinde Elisabeth’in el yazısıyla yazılmış notlarla baba tarafından ailenin yaşadığı evin önüne bırakıldı. 1996’da dünyaya gelen ikiz bebeklerden biri doğumdan hemen sonra öldü. Doktorların talebi üzerine kızının tedavi edilmesi için Fritzl, Elisabeth ve diğer çocukları yer altından çıkardı. Şüphelenen hastane yetkilileri polise haber verdi, sorguya alınan 42 yaşındaki Elisabeth, yaşadıklarını tek tek anlattı. Elisabeth ve çocuklarına yeni kimlikler verildi.

YÜZÜNÜ AÇMAYA UTANDI

Öz kızına yıllarca tecavüzden yargılanan sapık baba Fritzl, ilk duruşmasında yargıçlara kendini acındırmaya çalıştı. Yüzünü açamayan sapık babanını duruşması sürerken dışarıda protesto gösterileri yapılıyordu. Fritzl’in yargılanmasına tüm Avusturya basınında da kapak konusuydu.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim