Kopan bacak saatlerce arandı

  • Home
  • Kopan bacak saatlerce arandı
Kopan bacak saatlerce arandı
Başkent'te buzlanma nedeniyle bir araç bariyerlere çarptı. Araçtaki bir kişinin ayağı kopmuştu. . Abone ol

Başkent'te meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralanırken, kazazedelerden birinin ayağı koptu. Dakikalarca aranan ayak, aracın şase kısmında sıkışmış halde bulundu. Sıkıştığı yerden güçlükle çıkarılabilen ayak, polis washington seo tarafından bir torba içerisinde yaralanın tedavi gördüğü hastaneye götürüldü. Kazaya yol üzerindeki buzlanmanın neden olduğu tahmin ediliyor.

Kaza, Mamak ilçesi Nato Yolu Çevre yolu civarı Kuruçayır mevkiinde meydana geldi. Yalçın Koca (22) idaresindeki 06 EH 116 plakalı otomobil, Ankara istikametine hızla ilerlerken yoldaki buzlanma nedeniyle bir anda direksiyon hâkimiyetini kaybederek yol üzerindeki bariyerlere çarptı.

AYAĞI KOPAN GENÇ HASTANEYE GÖNDERİLDİ

Kazada araç hurdaya döndü. Olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri çağırıldı. Hurdaya dönen araçtan çıkarılan yaralılardan sürücü Koca ve Mahmut Doğan (23), ambulansla Dışkapı SSK Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Arka koltukta oturan ve ismi henüz öğrenilemeyen yaralının ise ayağının koptuğu belirlendi. Ayağı kopan genç, de başka bir ambulansla Hacettepe Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Kaza sonrası ekipler uzun süre kopan ayağı aradı.

KOPAN AYAK DAKİKALARCA ARANDI



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim