Uçak evin üstüne çakıldı, dehşet anı

  • Home
  • Uçak evin üstüne çakıldı, dehşet anı
Uçak evin üstüne çakıldı, dehşet anı
Ekvador'da eğitim uçuşu yapan bir askeri uçak, şehrin göbeğinde bir binanın üstüne düştü, bir kadın bir çocuk beş kişi öldüAbone ol

İNTERNETHABER

Dün Ekvador'da askeri bir uçağın eğitim uçuşu sırasında meydana gelen kazada bir sivil kadın ve çocuk, üç de asker yaşamı komşu ülke reklam nı yitirdi.

Ekvador'un başkenti Quito'da yaşanan bu olayın trajik boyutunu itfaiye şefi Atahualpa Sanchez anlattı: "Kurtarma ekipleri istikrarlı bir şekilde yaralıları kurtarmaya çalışıyor, beş kişinin cesedine ulaşıldı. Üçü askeri üniformalı olan cesetlerin tümünün vücudu feci şekilde yanmış. Hala yaralılara ulaşmaya çalışıyoruz."

Yerel saatle öğleden sonra 5.30'da gerçekleşen kazanın nedeni hala bilinmiyor. Görgü tanıklarından biri, uçağın hızlı bir şekilde binanın direk içine daldığını söyledi. Patlama seslerinin ondan sonra geldiği duyuldu.

Uçağın, daha önce 1990'larda da 4 ayrı kazanın yaşandığı sokağa 4 km uzaktaki havaalanından kalktığı bildirildi. Uçaktaki askerlerin bir pilot, bir yardımcı pilot, bir üsteğmen, ve tamir için bir başçavuş olmak üzere 4 kişiden oluştuğu söylendi.



Kategori : DÜNYA
Whatsapp İletişim