Faili meçhul cinayetler ortaya çıksın

  • Home
  • Faili meçhul cinayetler ortaya çıksın
Faili meçhul cinayetler ortaya çıksın
DTP Genel Başkanı Türk, Mardin'de yaptığı konuşmada faili meçhul cinayetlerle vatandaşların birbirine düşman hale getirilmeye çalışıldığını söyledi.Abone ol

DTP Genel Başkanı Ahmet Türk, faili meçhul cinayetlerin ortaya çıkarılması gerektiğini söyledi.

Türk, DTP'nin belediye başkan adayı Enver Ete'ye destek vermek üzere g quanto costa il trapianto di capelli eldiği Mardin'de gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Şırnak'ın Silopi ilçesinde bir süre önce sonlandırılan kazı çalışmaları ile ilgili sorulara ilişkin Türk, faili meçhul cinayetlerin ortaya çıkarılması konusunda kuyuların açılması gerektiğini dile getirdiklerini belirtti. Türk, ''Aslında zaman içinde bazı ihbarlar da gelecek'' dedi.

Türk, Türkiye'nin çetelerden arındırılması gerektiğini, Ergenekon zanlılarının ne kadar ceza alacaklarının çok da önemli olmadığını kaydetti.

Türkiye'de faili meçhul cinayetlerle vatandaşların birbirine düşman hale getirilmeye çalışıldığını savunan Türk, ''Bizim temennimiz bunların kirli çamaşırlarının ortaya çıkarılmasıdır'' dedi.

Türk, Türkiye'deki en büyük tehlikenin, ''Ergenekon'' soruşturmasının sulandırılması girişimi olduğunu, Ergenekon ve kuyular ile ilgili itirafçılar ve yapanların belli olduğunu iddia eden Türk, ''Ergenekon ve asit kuyularının sorumlularının bulunması için hükümet derinliğine inmelidir'' dedi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim